NUK NDRYSHOJME EKUILIBRIN POSTURAL

Ne vitet e fundit po i kushtohet gjithmone e me shume nje vemendje problemeve posturale te lidhur me terapite dentare.

Ne kete kontekst Gnatologjia po ka gjithmone e me teper rendesine ne protezim per te gjetur dimensionin vertikal korrekt . Ne ortodonci tek e cila nuk vleresohet vetem drejtimi i dhembeve por edhe me teper raporti korrekt mandibulo-maksilar, nepermjet ortopedise maksilare dhe pozicionit korrekt te levizjes.

Per kete motiv nje rendesi shume te madhe ka pasur ne kete aspekt nga ana e projektuesve te Dental Stealth

 Per kete arsye eshte ideuar Dental Stealth Postural ne te cilen bashkohen aparatet ortodontik stimulimi per te korrigjuar estetiken ne sektoret anterior me objektivin per te arritur ne rezultatet maksimale estetike dhe funksionale

Synimi kryesor i Dental Stealth eshte mundesiar per te patur mbi te gjith dhembet duke spostuar vetem ato te cilet na interesojne pa qene nevoja qe te hasim forca parazite

 Theksoj qe ne cdo teknike ortodontike fikse per te pasur levizjen e deshiruar krijohen edhe levizje te tjera te pa kontrolluara dhe te panevojshme. Nuk ekziston dhemb i cili nuk merr efektin e forces se aplikuar mbi nje elemnet edhe kur eshte larg tij. Dhe nuk mjafton vetem te vendosesh aparatin e ankorimit per te kontrolluar gjithcka

Me Dental Stealth nepermjet ankorimeve me maskerina dhembet e ankoruar nuk pesojne asnje lloj spostimi

.Kontroll total. eficence maksimale. Me ne fund lidhja perfekte ndermjet funksionit dhe estetikes

Informative: Kjo faqe përdor statistikore cookies për të palës së tretë (Google Analytics).
Të dhënat e mbledhura janë anonim dhe përdoret vetëm nga Functionalresearch për të bërë raporte statistikore mbi përdorimin e faqes se internetit.

Maximum Divisione Dentale  2018

Te gjitha te drejtat e rezervuara

Maximum Divisione Dentale Lgj. 17,

Rr. Stefan Kaculini, "Pallati Port View", Durres Shqiperi

maxident.albania@gmail.com

Tel +355 69 63 66262

DENTAL LEADER CORSI

Distributore esclusivo

Albania, Kosovo, Macedonia.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now